Persbericht 24 mei 2022

Paul van Ruitenbeek

Paul van Ruitenbeek kandidaat wethouder NatúúrlijkHouten.

De fractie van NatúúrlijkHouten heeft Paul van Ruitenbeek (47) gevraagd om namens de partij kandidaat wethouder te zijn voor het college van burgemeester en wethouders van Houten.  Van Ruitenbeek is geen onbekende in de Houtense politiek. In de periode van 2007-2012 was hij raadsgriffier voor de gemeenteraad. Vanaf 2014 tot vandaag was hij voorzitter van Omroep Houten en programmamaker bij het wekelijkse radioprogramma Daar Hou ik u aan! Omdat Paul van Ruitenbeek actief deel gaat nemen aan de onderhandelingen legt hij deze functies nu neer.

Fractievoorzitter Marian Aanen: “de fractie van NatúúrlijkHouten heeft Paul gevraagd om namens de partij kandidaat wethouder te zijn omdat hij veel kennis en ervaring meebrengt in het lokaal bestuur en omdat hij natuurlijk heel goed weet wat er in Houten allemaal speelt.”

Paul van Ruitenbeek is blij met het vertrouwen dat de fractie in hem stelt: “ik voel me al jaren sterk betrokken bij het lokaal bestuur en heb ook in de afgelopen jaren met veel belangstelling de politiek in Houten gevolgd. Het is bijzonder eervol om samen met de andere partijen na te denken over de toekomst van Houten en daar een verbindende bijdrage aan te mogen leveren. De opgaven voor de gemeente zijn groot en uitdagend. NatúúrlijkHouten heeft in het verkiezingsprogramma op verschillende beleidsterreinen een visie gepresenteerd die ik van harte ondersteun.”

Van Ruitenbeek is momenteel raadsgriffier van de gemeenteraad van Hilversum en verzorgt daarnaast trainingen via Berghauser Pont Academy.

Dit artikel delen: