Raadspraat: Daar zit je dan!

Renate Lambermont

U heeft op 14, 15, 16 maart kunnen stemmen, als gevolg daarvan mag ik hier nu schrijven. Dus allereerst: hartelijk dank voor uw stem!

De verkiezingen vormden het hoogtepunt van wekenlang campagne voeren. Als NatúúrlijkHouten hebben we heel wat zaterdagen op het Rond, Castellum, Oude Dorp en in het buitengebied gestaan. Mét de bakfiets, met u in gesprek. Wat waren dat leuke gesprekken! Ik heb gesproken met de betrokken, de bezorgde, de ik-doe-niet-aan-politiek-Houtenaar en vele anderen, misschien wel met ú. Ik besefte me nog meer hoe trots we mogen zijn op Houten en hoe belangrijk het is om dat te koesteren, te versterken.

Vorige week woensdag ben ik samen met 30 enthousiaste collega-raadsleden geïnstalleerd als gemeenteraadslid. Vanuit het niets nemen we als NatúúrlijkHouten met 4 zetels deel aan de coalitie verkenningen. Daarbij zetten wij naast bouwen, onder meer in op duurzaamheid, nabuurschap en op het beter benutten van de kennis en kunde van onze inwoners. Wij hebben, op al die zaterdagen en in ons verkiezingsprogramma, beloofd u te blijven betrekken, om als verbinder op te treden tussen ú en de politiek. Vandaar dat u ons, met de bakfiets, zult blijven zien! Wij willen ook gedurende deze raadsperiode met u in gesprek blijven, horen wat er leeft.

We hebben een prachtige gemeente, laten we samen zorgen voor een ontwikkeling van Houten waar we trots op kunnen blijven. Doet u mee? Wat heeft u nodig om te werken aan oplossingen? Wat kan ik, wat kan NatúúrlijkHouten en wat kan de gemeente daarin voor u betekenen? Wil je betrokken worden in ons partijwerk, word dan lid en laat van je horen in een van onze expertgroepen! Ik nodig u, hoe dan ook, van harte uit voor een kop koffie! Tot bij de bakfiets?

Renate Lambermont

Dit artikel delen: